Citrofranky je pravi naslov, ko je govora o popravilu Citroenovih vozilih. Seveda pa so pri nas dobrodošla tudi vozila vseh drugih znamk.

 

 Naša glavna dejavnost je servis vozil, vendar pa nudimo tudi široko paleto drugih storitev. Poleg že omenjenega servisa nudimo tudi: vzdrževanje vozil, avtovleko, poskrbimo za kleparska in ličarska dela, original rezervne dele, rabljene rezervne dele, priprava vozil na tehnični pregled, preventivni zimski pregled, vulkanizerske storitve … Na kratko, v enem stavku: Pokrivamo celotno področje v svoji stroki.

 Kot novost v naši ponudbi pa je demontaža šob za vbrizg goriva na vozilih DW10 in DW12 (HDI).

 Servis, vzdrževanje in preventivne preglede izvajamo tudi na starejših in novejših enoprostornih vozilih na osnovi PSA (Citroen, Peuget, Fiat …). Znanje in izkušnje pa nam omogočajo, da svoje storitve izvajamo tudi na vseh kombiniranih vozilih.

 Našo kakovost in strokovnost potrjujeta pridobljena Citroen licenca in certifikat.

franky22m

 Dejavnosti, ki jih opravljamo:

– Avtovleka

– Pomoč na cesti

– Servis in vzdrževanje osebnih vozil vseh znamk

– Servis in vzdrževanje enoprostornih vozil na osnovi PSA

– Servis in vzdrževanje kombiniranih vozil

– Kleparska in ličarska dela

– Prodaja in gradnja originalnih ter rabljenih avtodelov

– Montaža in centriranje pnevmatik

– Priprava vozil na tehnični pregled

– Zimski preventivni pregled

– Demontaža šob vbrizga goriva na vozilih DW10 in DW12 (HDI)

– prodaja rabljenih vozil

 Imate težave z vašim vozilom? Ne odlašajte in nas pokličite na 041/497-528! Dosegljivi pa smo tudi preko elektronske pošte franky.citroen@gmail.com.

 Zavedamo se, da je prevozno sredstvo danes nuja, saj le tako lahko udobno pridemo od točke A do točke B. Zato vse storitve opravimo kakovostno in v najkrajšem možnem času. Vsem našim strankam pa v času popravila njihovega jeklenega konjička nudimo nadomestno vozilo.

Citro Franky (45)a

Citro Franky (35)a

Citro Franky (41)a

frank47m