Citrofranky poskrbi za popravila Citroenovih in Peugeotovih vozil ter vozil drugih znamk.

SERVIS IN VZDRŽEVANJE

Citroen in Peugeot vozil

Osebnih vozil

Naša glavna dejavnost je servis vozil, vendar pa nudimo tudi široko paleto drugih storitev.

Poleg že omenjenega servisa nudimo tudi:

auto-repair-1954636_1920

Kleparska in ličarska dela

Priprava vozil na tehnični pregled

Klime

Prodaja in vgradnja originalnih ter rabljenih avtodelov

Vulkanizerske storitve  (montaža in centriranje pnevmatik)

Preventivni zimski pregled

Demontaža šob vbrizga goriva na vozilih DW10 in DW12 (HDI) 

Avtovleka in pomoč na cesti

CitroFranky - Avtomehanika Lesar

Pokrivamo celotno področje v svoji stroki. Kot novost v naši ponudbi je demontaža šob za vbrizg goriva na vozilih DW10 in DW12 (HDI).

Servis in vzdrževanje enoprostornih vozilih

Servis, vzdrževanje in preventivne preglede izvajamo tudi na starejših in novejših enoprostornih vozilih na osnovi PSA (Citroen, Peuget, Fiat …). 

Vedno več ljudi se odloča za udobnejše in večje avtomobile. Ravno zato, ker je na naših cestah vedno več enoprostorcev smo se odločili, da razširimo našo ponudbo tudi na redni in izredni servis ter vzdrževanje enoprostorcev.

Pri nas tako poskrbimo za vašega enoprostorca ne glede na letnik ali znamko (Citroen, Peugeot, Lancia …). Nudimo vam tudi ugoden nakup ali prodajo vašega enoprostornega vozila. V primeru nezgod ali, da vas vozilo pusti na cedilu nekje na cesti poskrbimo tudi za prevoz enoprostorca do na naše delavnice, kjer po potrebi izvedemo tudi kleparska in ličarska dela.

Opravljamo pa tudi vse storitve na področju vulkanizerstva. To je še dodaten razlog, da vaše vozilo pripeljete k nam, saj lahko v celoti poskrbimo zanj.

V času, ko bo vaš enoprostorec pri nas pa vam ponudimo tudi nadomestno vozilo.

Poskrbimo tudi za kombinirana vozila!

Znanje in izkušnje nam omogočajo, da svoje storitve izvajamo tudi na vseh kombiniranih vozilih.

Pod večja vozila spadajo tudi kombinirana vozila. Tudi za slednje poskrbimo! Za kombinirana vozila velja, da opravijo mnogo več kilometrov kot osebna vozila. Ravno zaradi tega so redni servisi in redno vzdrževanje še toliko bolj priporočljivi, saj mora biti vožnja varna in vozilo brezhibno. Poleg tega pa kombinirana vozila običajno uporabljajo podjetja ali samostojni podjetniki, ki taka vozila potrebujejo za opravljanje svoje dejavnosti. Le-tej si pa ne morejo privoščiti dolgotrajnejšega popravila do katerega lahko pride zaradi ne opravljanja servisa in rednih vzdrževanj.

Priprava na tehnični pregled

Se bliža tehnični pregled vašega enoprostorca? Izognite se dodatnim stroškom in nevšečnostim. Pred tehničnim pregledom vaše vozilo pripeljite k nam. Vaše vozilo bomo pregledali in pripravili, da boste tehnični pregled opravili brez težav.

Našo kakovost in strokovnost potrjujeta pridobljena Citroen licenca in certifikat.

 Za vsa vprašanja smo vam na voljo preko telefona 041 497 528 ali spletne pošte info@citrofranky.com.

AVTOVLEKA IN POMOČ NA CESTI

Nudimo  prevoz  osebnih  vozil  in pomoč na cesti  v primeru prometne nesreče, poškodbe vozila na parkirišču in manjših okvar in drugih škodnih dogodkov.

Zavedamo se, da je prevozno sredstvo danes nuja, saj le tako lahko udobno pridemo od točke A do točke B. Zato vse storitve opravimo kakovostno in v najkrajšem možnem času. Vsem našim strankam pa v času popravila njihovega jeklenega konjička nudimo nadomestno vozilo.

Imate težave z vašim vozilom, potrebujete pomoč na cesti?Pokličite nas na tel.št.: 041 497 528!

avtovleka Lesar 1500